19 Aralık 2013 Perşembe

Fethiyenin en iyi medyumu Hasan Hoca 05347819665






DİLERSENİZ;  0534 781 96 65







CIRGALANLI HASAN HOCA


Büyü, insan iradesine tesir etmek, insan iradesini değiştirmek,yönlendirmek, insan zihninde negatif vesvese uyandırmak,fikirlere tesir etmek,insan fizyolojisine tesir etmek, iş bozmak gibi meselelerde kullanılan temelinde cin denilen enerji varlıkların,varlığı ile yapılan geçici veya kalıcı etkidir.

Büyü, çok çeşitli amaçlar için yapılan uygulama olduğundan esasında çok kısa bir konu değildir; ama ben burada büyüyü güncel yöneleriyle sizlere anlatmaya çalışacağım.

Büyü yapıldığı niyetlerle alakalı olarak büyü yapılan kişiyi etkileyecek olursa kişinin iradesinde, kararlarında ve hatta hayatında değişiklik başlar. Genellikle kötü niyetli büyülerde büyü yapılan kişinin psikolojisi, çevresi, işi yani hayatı kötü yönde etkilenir. Ve herşey tam bir muamma halini alır. Eğer ki kişi üzerine yapılmış büyünün varlığını anlayamaz ve o büyü ile yaşarsa hayatında birşeyler kötü ve eksik olur. Büyü yapılan kişi genelde değişken kişilikli iyiyi kötü, kötüyü iyi gören bir çok konuda sağlıklı karar veremeyen bir insan haline gelir. Ve genelde büyülenen insanlar büyünün etkisindendir ki, hem yardım almayı istemezler, hemde kendilerine yardım etmek isteyenlere sert çıkışlar yaparlar. Genelde bana birşey olmaz beni büyü tutmaz diye kibirlenen insanlarda büyüye fazlaca rastlanılır.

Çünkü büyüyle musallat olan şeytani varlıklar kendi mekanizmalarını tehdit edecek yani onları bozacak pozitif enerjiyle karşılaşmamak için büyülediği kişinin zihninde bu ve buna benzer fikirleri uyandırırlar. Bu fikirlerle hareket eden kişi kendilerini etkileyen varlıkların tam tesirine girdiğinde onların uzun süre yaşamalarına izin vermiş olurlar.

Büyüler kısa dönemli, uzun süreli ve ömürlük olarak üç zamanlıktır.
Kısa dönemli olanlar, bir zaman sonra kendiliğinden iptal olur.
Uzun zamanlı olanlar, çok uzun bir süre insan hayatını olumsuz yönde etkiler zorlaştırır.
Ömürlüklere gelince onlar; karşı kuvvetle yok edilmedikleri sürece yani ilahi güçle bedenden çıkarılmadıkları sürece bir insanın ömür boyunca hayatının mahvolmasına sebeb olur.

Emin olun ki, büyü cinlerle yapılan metafizik bir oyundur, karanlık oyun. Ve yine emin olun ki, şeytan cinlerdendir meleklerden değil. Bunu ben değil kutsal kitap söylüyor. İnsan iradesiyle yaşayan ve karar veren bir varlıktır. Şeytan ise , kıyamete kadar mühlet verilmiş olan cinlerdir ?-şeytan insanlardan da olur cinlerden de-. Bakın dikkat edin. İnsan iradesi ve kıyamete kadar yeryüzünde mühlet verilmiş bir varlık. Peki büyü neydi? İnsan iradesine musallat edilen şeytani varlıklar. Her aklı olan insan bu gerçeklerden anlayacaktır ki, büyü denilen şey vardır ve insan hayatını olumsuz yönde etkileyebilir. Ve kıyamete kadar mühlet verilen şeytanla beraber büyüde varlığını devam ettirecektir.


Büyüler Belirli Siniflarla Gruplanmistir:

Secere (Aileden Gelen Geçmişten Etki…)

Çapraz ( Bir Kisiyi Birden fazla Farkli noktalardan yapilan )

Mender ( Ayriligina Yönelik çok güçlüdür..)

Zilhar ( Basit ama kisiyi iç sikintisini artiran tarz..)

Burma ( Neye el atsa kurusun Iflas etsin…)

Hahame ( Incil ve tevrat tan faydalanilir bir haham yada papazdan faydalanilir etkisi güçlü tarzlari
barindirir.Halk arasinda Papaz Büyüsü de denir)

Sereme ( Yildiz düşürmek ruhu hapsetmek için yapilir)

Cannile ( Cin musallat etmek için yapilir..)

Pindar ( Hayvan sakadatiyla yapilan hastalik felç büyü tarzlarini içerir.)

Kirca ( Aile de Anneyi babayi kardesleri birbirine düşürme …)

Elamme (Korku Hiper panik Karabasan v.b için Genelde Savaslarda ordulara karsi kullanilmistir…)

Daha Yüzlerce Büyü için bunlar Katagorize edilmis ve adlandirilmistir.)

1)Askta Her sey çok iyi güzel giderken birden biçak gibi Iliskiniz kesildi ise!
2) Isinizde Basarilisiniz Fakat Ne yaparsaniz yapin Düsündügünüzün Olmasi gereken olumlu sonuçları maddi olarak alamiyorsaniz.!
3) Esiniz Artik size dokunmak hatta görmek dahi istemiyor Sizi Seytan gibi gürüyor yada Eski ilgisi ve davranislari tamamen degisti ise .!
4) Mutlu ve Huzurlu olamiyorsaniz sürekli bas agrisi,Iç sikintisi,Ani panik ataklar,Süphecilik,Yanlizlik hissi,Kimseye güvenememe ,Uyku düzensizligi, Banyoda gözlerinizi kapali tutmaktan korkma ….
Hanımların Şikayetleri;
1-Ümmüs sübyan.. (kadınların korkulu rüyası) hamilelik döneminde çocuğun henüz ceninlik aşamasında oluşmasını önleyen durum, hamile kalamamak..
2-Nişanlılıkta başlayan,bazen evliliğe kadar bazen de evlilikten sonra da devam edebilen ağlamalar,boğucu sıkıntılar, bayılma ve baygınlık turu kendinden geçmeler,kabuslu rüyalar,korkmalar,yalnız kalamamaklar,hayal görmeler..
3-Loğusalık döneminde irkilmeler,korkmalar,ani bayılmalar,ağlamalar..
4-Nişanlı yada evli iken,esiyle hiç bir sorunu olmadığı halde gördüğü bir insana karşı (tanısın,tanımasın) karşı inanılmaz duygu ve istekle bağlanmak, yada bağlandığını zannetmek..Bu sorun evli ve nişanlı olmayan insanlarda da gözlenmekle beraber onların Yıldırım aşkı tanımlaması fazla üzerinde durmamalarını sağlıyor..
5-Rüyada tecavüze uğradığını sanmak.. (kalktığında ise tecavüzün bir çok belirtisini görüp,o yorgunluğu hissetmek)

Erkek ve hanımların müşterek şikayetleri;

1-Ani bayılmalar..

2-Sonradan oluşan kekemelikler..

3-Bir turlu temizlendiğine inanmadığımız uzuvlarımız.(eller ve ayaklar gibi)

4-Sara turu rahatsızlıklar..

5-Nişan ve Evlilik teşebbüslerindeki başarısızlıklar, yada hiç o aşamaya gelememek (Kısmetin bağlı olması)

6-Cinsel isteksizlik(normal yaslarda olunmasına rağmen gücün azalması yada bitmesi)

7-Uykusuzluk.. (Bir turlu uyuyamamak, yada uykuya doyamamak)

8-Eşlerin birbirlerinden soğuması ve nefrete donen ilişkiler
(aslında hiç bir gerekte yokken)

9-Eslerin birbirlerini aldattığı varsayımları.. (kendi kendilerini yiyip bitiren, rahatsız edici kıskançlıklar)

10-Ani ve aşırı korkmalar

11-İnsan tipinden farklı değişik ve korkunç kişiler görmek yada gördüğünü hissetmek..

12-Aynı rüyayı yada kabusu peş peşe görmek ve etkisinden kurtulamamak..
daha sayabilecegim pek çok Rahatsiz edici huzur bozucu Halleriniz irade disi davranislariniz varsa mutlaka ,Ebced’i depna ya baktiriniz.
Erken Teshis sizi her zaman Hayatinizin birdaha geri dönüsi olmiyan yollara girmesine daha basinda Farkettirip Engelliyebilir.Ebced’i depna Seytanin Hiç sevmedigi bir kelimedir.























BÜYÜLERİN İÇERİKLERİ İLE İLGİLİ BİLGİ EDİNMEK İSTERSENİZ LÜTFEN BENİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ...


Bu büyü denilen illet ne yazık ki insanlığın varoluşundan buyana devam etmektedir. Allah ve Resulünün Kur’an ve sünnette kesin yasaklamış olduğu büyü, insanlığın çağlar boyu baş belası olarak her devirde yakasını bırakmamıştır…. Allah”ın Resulü iki cihan güneşi Peygamber Efendimize bile yapılan büyüler tuttu ve onu perişan edip ölüm döşeğine düşürdüğüne göre Cenabı Mevla’nın dilediği her insana büyü tutar…


Tek çaresi takva ehli olmalı muhafaza ayetlerini sıkça okumalı ve yahut en azından şartlarına uygun olarak yazıp kişi beraberinde bu ayetleri taşımalıdır… Yoksa başka türlü bu pislikten korunmak hemen hemen mümkün olmamaktadır.


Büyü Bozdurmak için yöntemler vardır.Bunlardan Biri Büyü Bakımıdır.Ebcedi Depna Bakımı Denilen Bakım Sayesinde Gerçekleşir.


Büyünün nasıl yapıldığını bulmak için büyü bozma bakımı yapan hoca veya medyumdan bakım talebi istenir bu sayede büyünün bozma yollarına gidilir.


Büyü Çözme için büyünün yapılma nedeni ve büyü neden yapılır sorularına cevap aramak gerekir.


Büyü çözmek için alanında uzman bir medyuma gitmek gerekir.Bazı büyüleri çözmek sanıldığı gibi kolay değildir.


Büyü Bozmanın Çeşitleri farklıdır.Bir tersi işlem yaparak veya bir medyum hocadan yardım alaraktır


Nas ve Felak Süreleri Büyü Bozma Duası Konusunda oldukça güçlü ve etkilidir.


Sevgi Büyüsü;genelde çiftler arası sevgiyi artırmak,sevdiğinizi size bağlı kalması için yapılan büyüye verilen addır.
Sevgi Büyüleri Ve Çeşitleri;
En Etkili Ve Güçlü Sevgi Büyüsü
Sevgi büyüsü nasıl yapılır şeklinde soruya verilecek cevap Sevgi Vefkidir.
Eşler Arası Sevgi Büyüsü
Eşler arasındaki sevgiyi artıran büyülerdir.Evliler tarafından sıkça kulanılan bu büyü sayesinde;erkek ve kadının birbirini sevmesi,saygı göstermesini ve hürmet göstermesi amaçlanır.
Sevgi Büyüsü Yapma
Sevgi büyüsü yapma için vefk tılsımına ihtiyaç vardır.Vefk tılsımı ise çeşitli bilgiler doğrultusunda yapılır.
Erkek ve Kadın İçin Sevgi Büyüsü
Erkek için yapılan sevgi büyüsü ile erkeğin size sevgi duyması,sevmesi amaçlanır.Kadın için yapılan sevgi büyüsü ile kadının sizden hoşlanması,sevgili olması amaçlanır.gerçek sevgi büyüsü bu doğrultudadır.
Sevgi Büyüsü Nasıl Bozulur
Sevgi büyüsü bozumu için tersi işlem uygulanır.Sevgi büyüsü yapan hoca veya medyumlarda bozumu konusunda yardımcı olabilirler.
Etkili ve en güçlü olan yolu vefk adı verilen tılsımlar ile hazırlanan cinsidir.Doğru ve uzman kişiler tarafından yapılan bu işlemlerin tutma olasılığı çok yüksektir.


Aşk Büyüsü birisinin sevgisini kazanmak onun kalbine kayıtsız ve şartsız girmek için yapılan uygulamaların genel adıdır.
Sevgi Büyüsünde ak büyü cinsi uygulamadır ve bir çok çeşidi bulunmaktadır. En etkili Aşk Büyüsü tılsım şeklinde hazırlananlarıdır.

Bu uygulamaların başarı oranı hem çok yüksek hemde bozulmaları çok zordur. Aşk Büyüsü vefk adı verilen tılsımdır. Çok Etkilidir. Etkisi ise ömür boyu sürer. Aşk büyüsü nedir etkileri nelerdir niçin ve neden yaptırılır.

Aşk büyüsü nedir ?
İstenileni aşkınıza giriftar etmek yada ram etmek için yaptırılan ilimdir.

İstenilenin üzerinde etkileri nelerdir?
İstenilenin talep edene aşırı bağlılık duyarak sevip bağlanmasıdır.

Niçin ve neden yaptırılır?
Eşler arası soğukluk olursa yada sevenler ayrılırsa ortaklar birbirlerine zıtlaşırlarsa ve daha adını saymadığım bir çok sıkıntı için yaptırılır.

Medyum Hasan Hoca olarak aşk konusunda talip olanlar için düşünsel ve duygusal anlamda bedensel boyutuyla talip olanlara özel çalışma ile istenileni  sevginize ve aşkınıza geri kavuşturuyorum.

Öyleki aşkından ne yapacağını şaşırır bu amel için öncelikle kişilerin adı soyadı anne adları doğum yılları alınır ve buna göre bu aşk tılsımı özel günlerde kişilere özel saatlerde havas ilmi esas alınarak yazılır.

Dilerseniz eşinizi yada sevdiğinizi kendinize bu aşk tılsımıyla bağlayabilirsiniz.



Aşk Büyüsü birisinin sevgisini kazanmak onun kalbine kayıtsız ve şartsız girmek için yapılan uygulamaların genel adıdır.
Sevgi Büyüsünde ak büyü cinsi uygulamadır ve bir çok çeşidi bulunmaktadır. En etkili Aşk Büyüsü tılsım şeklinde hazırlananlarıdır.

Bu uygulamaların başarı oranı hem çok yüksek hemde bozulmaları çok zordur. Aşk Büyüsü vefk adı verilen tılsımdır. Çok Etkilidir. Etkisi ise ömür boyu sürer. Aşk büyüsü nedir etkileri nelerdir niçin ve neden yaptırılır.


İstenileni aşkınıza giriftar etmek yada ram etmek için yaptırılan ilimdir.

İstenilenin üzerinde etkileri nelerdir?
İstenilenin talep edene aşırı bağlılık duyarak sevip bağlanmasıdır.

Niçin ve neden yaptırılır?
Eşler arası soğukluk olursa yada sevenler ayrılırsa ortaklar birbirlerine zıtlaşırlarsa ve daha adını saymadığım bir çok sıkıntı için yaptırılır.

Medyum Hasan Hoca olarak aşk konusunda talip olanlar için düşünsel ve duygusal anlamda bedensel boyutuyla talip olanlara özel çalışma ile istenileni  sevginize ve aşkınıza geri kavuşturuyorum.

Öyleki aşkından ne yapacağını şaşırır bu amel için öncelikle kişilerin adı soyadı anne adları doğum yılları alınır ve buna göre bu aşk tılsımı özel günlerde kişilere özel saatlerde havas ilmi esas alınarak yazılır.

Dilerseniz eşinizi yada sevdiğinizi kendinize bu aşk tılsımıyla bağlayabilirsiniz.


Evlilik Büyüsü ,vefk tılsımıyla yapılan bir uygulamadır.Evlenme Büyüsü çeşitli amaçlara yönelikte hazırlanabilir.Evlilik büyüsünde ki amaç; çiftler arasındaki evlenmeye engel olacak kişilerin ikna olmasını sağlamak veya karşı cinsi evlenmeye ikna etmektir.
Etkili Evlilik Büyüsü ve Evlenme Büyüleri
En Kolay,Güzel ve Basit Evlilik Büyüsü istiyorsanız o bu gruba girer oldukça güçlüdür.


Nişanlıyı veya Sözlüyü evlenmeye ikna etmek için kullanılan büyü çeşitidir.Evlilik vefki diyede bilinir.


Aileyi kurtarmak,evinde huzur isteyenler için yapılan büyü çeşitidir.Evlilik muskası diyede bilinir.


Sevgili ile evlilik için yapılan büyü çeşitidir.Gideni geri getirmek ve ayrılanları tekrak geri döndürmek içinde yapılabilir.Gerçek bir evlilik büyüsü işin uzmanı medyum veya hoca tarafından yapılırsa tutma ihtimali yüksek olabilir.


Sevdiğimin başkasıyla evlenmemesi için büyü arıyorum diyorsanız evlenmeme büyüsü ideal bir tercih olabilir.Başkasının kısmeti kapatıp evlenmemesini sağlamak için yapılan büyü grubudur.

Evlilik büyüsü hakkında daha detaylıca bilgi almak için iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.,


Kişiye özel olarak yapılan bu çalışmada, kısmeti kapalı olduğu düşünülen kişi hakkında ön bilgiler alınır ve Ruhani Alemden destek alınarak gerçekte kişinin önünde bir engelin olup olmadığı tespit edilir.Böyle bir hal tespit edilirse kişinin içinde bulunduğu duruma göre Hadimi (Görevli Cin) atanır ve “VEFK” hazırlanmaya başlanır.Sonrasında kişinin bu rahatsızlıktan kurtulması amacıyla dua oluşturulur.


Kişi; üzerinde taşıdığı Vefk ve okuduğu dualarla oluşturduğu pozitif enerji sayesinde, içinde bulunduğu sıkıntı ve engelleri kaldırılmaya başlar.Bir çok kişi kısmetinin kapalı olduğunun farkında değildir. Gerçekte hedeflediği yere varabilmesi için önünde hiç bir engel yokken, anlaşılamayan bir nedenle yapmak istedikleri gerçekleşmez, olumsuz sonuçlanır.

Uygulamanın başarıya ulaşması öncelikle Cenab-ı Hakk’ın iznine, sonrasında bizlerin gayreti, sizlerin inancına bağlıdır.Burada çalışması gereken sadece biz değil, aslen bizden sonra sizlerin çalışmasıdır.
Daha Detaylı Bilgi İçin İletişime Geçiniz.


Hayz kanı ile yapılan ve pagan dönemlerden kalan en etkili büyü çeşitlerinden birisidir…
-genellikle kadim süryani dili ile okunan dualar kullanıldığı için papaz büyüsü adını alır…
-kadının hayz günü başlangıcın daki ilk kan ile yapılır…
-sıcak ve soğuk şekli vardır…
-bir çok amaç için yapılır (bağlama,muhabbet,kısırlık,soğutma ve cinsel tercih değişikliği için)
-bazı ünlü bayanların genç erkekler üzerinde uygulattığı gibi bir rivayet te vardır…


Adet kanı büyüsü asılında papaz büyüsünün değişik bir yapılış şekli olarak değerlendirilebilir. Diğer yöntem malzemelerle birlikte bir papazdan yardım isteme yöntemidir.

Papaz büyüsü hakkında daha detay bilgi almak için lütfen irtibata geçiniz.


Sevgi büyüsü kimlere yapılır?

Sevgi büyüsü ve sevgi Tılsımı; Sevdiğiniz kişiyi size dönmesini,sevgisinin artmasını ve gözünün sizden başkasını görmemesini sağlar.Vefk adı verilen tılsımla gerçekleşir.

Sevgi Büyüsü;genelde çiftler arası sevgiyi artırmak,sevdiğinizi size bağlı kalması için yapılan büyüye verilen addır.Sevgi büyüsü vefk tılsımıyla hazırlanan oldukça etkili ve güçlü uygulamadır.Sevgi Büyüsünün etkisi bir ömür boyu sürmektedir.

Sevgi Büyüsü;En Etkili Sevgi Büyüsü,Kolay Sevgi Büyüsü,Kadın için Sevgi büyüsü,En Güzel Sevgi Büyüsü,Erkek için Sevgi Büyüsü,Eve Bağlama için Sevgi Büyüsü,Ayrı Olanlar için Sevgi Büyüsü,Sevgili için Sevgi Büyüsü,Gideni Geri Getirmek için Sevgi Büyüsü,Kocayı Eve Bağlamak için Sevgi Büyüsü,Gerçek Sevgi Büyüsü,Sevgi Büyüsü Nasıl Bozulur,gibi isimlerle ifade edilmektedir.Etkili ve en güçlü olan yolu vefk adı verilen tılsımlar ile hazırlanan cinsidir.Doğru ve uzman kişiler tarafından yapılan bu işlemlerin tutma olasılığı çok yüksektir.


Şirinlik Büyüsü;kendini sevdirme,başkalarına beğendirme ve herkesin sevgi ve saygısını kazanmak için yapılır.Halk Arasında Şirinlik muskası diyede geçer.Burda ki asıl amaç kısmetinizin açılması veya sevdiğiniz insanın size olan hislerinden emin olmak kendinize aşık etmektir.

Havas ilminin en büyük dallarından Vefk ilmi hazırlanan bu uygulama için bir takım bilgiler gerekmekte ve kişiye özel yazılan bu şirinlik tılsımı genele etki etmek için hazırlanır.

Konu hakkında daha fazla bilgi için iletişime geçebilir ve konu hakkındaa sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.


Kara büyü; kötülük için yapılan büyüdür. Kara büyü insanın hayatına sağlığına mal ve mülküne evine-barkına-hayvanlarına yönelmiş olan büyüdür. Sevişenleri-evli eşleri birbirinden soğutmak ve ayırmak konuşma kabiliyetini cinsi kudreti-uykuyu vs bağlamak hısım ve düşman kabul edilen kişiyi hasta etmek. Kara büyü asil sihir ki bazı kimseler perilerin ve hususiyetle şeytanların yani kâfir cinlerin müdahalesiyle bu büyü işlemini yaparlar.


Kara Büyüde Kullanılan Malzemeler;

Yarasa gözleri ve kanı; kara kedi; idrar; kan; ceset parçaları; kurbağa kanı ve gözü; karga kanı ve gözü; mezar toprağı gibi…


Büyüler tersi işlem yapılarak bozulur. Hangi yolla yapılmış ise bozumunda ise o yöntemleri bilmek gerekir. Uzman hoca ya da medyum tarafından bozdurmak yoluna giderilmelidir.

Kara büyü tamamen zarar amaçlıdır. Bunda ustalaşmış büyücüler her şeyi göze alabilir ve yapabilirler. Güçlerini karanlık güçlerle işbirliği yaparak alırlar. Kara büyü tanrıyı inkâr etmek demektir.

Size kara büyü yapıldığına dair şüpheleriniz varsa lütfen irtibata geçiniz.


Vefk'in sözlük anlamı uyumdur, vefkin sağdan sola, yukarıdan aşağıya veya bir köşeden diğer köşeye olan evlerindeki sayıların toplamı birbirine eşit olduğu için bu adı almıştır, dini terminolojide ise vefk, tesirli Dua demektir.Vefk bir dörtgen içinde birbirlerini dik olarak kesen doğruların arasında meydana gelen dörtgenlere, belirli zaman ve şartlarda, belli kurallar ile sayılar, sayıların değerlerinde harfler, kelimeler yada sayıların, harflerin ve kelimelerin beraber yazılmasıyla meydana getirilen şekildir.Aşk Vefki,Bağlama Vefki,Sevgi Vefki,Muhabbet Vefki,Aşk Vefki Nasıl Yapılır,Bağlama Vefki Nasıl Yapılır,Sevgi Vefki Nasıl Yapılır,Muhabbet Vefki Nasıl Yapılır,Şirinlik Vefki,Şirinlik Vefki Nasıl Yapılır,Koruyucu Vefkler,Vefk Çeşitleri gibi ifadeler ilede tanımlanabilir.


Belirli bir amacı elde etmek için yapılan vefk, kurallarına uygun yazıldıktan sonra, derecelerinin hizmetlilerinin isimleri bulunur. Bu hizmetliler Dua ve yemin vasıtasıyla istenen işlerde Allah?ın (C.C.) izniyle görevlendirilir, böylece etkili olur.


Verfkler her sırasında bulunan kare sayısına ya da özelliklerine göre isimlendirilir.Örneğin bir sırasında 3 kare varsa üçlü, 4 kare varsa dörtlü????..10 kare varsa onlu vefk, bulunduğu gruba göre, Toprak, Hava, Ateş ve Su vefki, bağlı bulunduğu gezegene göre, Güneş vefki, ay vefki olarak isimlendirilir. Vefklerin bunlardan başka daha bir çok çeşidi de bulunur.


Vefklerde kullanılan harfler ve sayılar Arapça harfler ve sayılardır.


Arap alfabesindeki harflerin Ebced hesabında sayısal karşılıkları vardır, vefki yapılacak kelimenin veya cümlenin harflerinin sayısal değerleri Ebced hesabı tablosundan bulunur, toplanır ve elde edilen sayısal değerin vefki yapılır.


Vefk islami kurallara göre uygundur.Niyetler amellere göre yapılır.Yapıcı amaçla yapılan vefk islami kurallara göre uygundur.


Halk arasında Karabasan ya da Al Karısı şeklinde isimlendirilen olay cin yada cinlerin eseridir.

Genelde uyku ile uyanıklık arası bir durumda olur. Çoğunlukla uykudan uyandığınızı sanırsınız. Ancak aslında uyku hali devam eder. Bu arada bir çeşit halüsinasyon görürsünüz. Herkes de ayrı bir senaryo söz konusudur.

Uyandığınız ya da uyandığınızı sandığınız halde yataktan kalkamamanız, bir güç tarafından hareketlerinizin engellenmesi, kıpırdayamamanız yada konuşamamanız, bağırmaya çalıştığınız halde sesinizin tüm çabalamalarınıza rağmen çıkmaması, bu sure zarfında çeşitli sesler ve halüsinasyonlar görmeniz yani, halk arasında Karabasan diye tabir edilen olayları yaşayan bir çok insan vardır. Bu konuda yaşadıklarınızı bana yazabilirsiniz.
Her derdin devası olduğu gibi bu sorununda bir çaresi var. Dilerseniz size yardımcı olabilirim...


Doğa üstü güçlerle malzemesi ve biçimi belli bir ayin çerçevesinde simgesel işaretlerle kanununa uygun hazırlanan ve sahibi üzerinde belli bir etki yapması beklenilen nesnedir.
İnsana yönelik olarak tabiat üstü gizli güçlerin yardımı ve aracılığıyla belli bir maksadı gerçekleştirmek ve belli bir gayeye ulaşmak için uygulanan ve etkili olduğu kabul edilen eylem; bir şeyin veya olayın gerçek hüviyetinden uzak olarak başka bir halinin gösterilmesi.
Esrarlı bir kuvvet taşıdığına, tabiatüstü gücü bulunduğuna, birtakım sırlar sakladığına inanılan şey. Tılsım karşılığında dilimizde sihir, büyü, efsun kelimeleri kullanılmaktadır.
Tılsım, insanları koruduğuna veya uğur getirdiğine inanılan tabiat veya insan eseri olan nesnelerin tamamını içine alır. Tılsımları insanlar bizzat kendileri üzerlerinde taşıyabilecekleri gibi, tesirli olması istenen arazi, dam çatısı, vb. yerlerde de saklayabilirler. İnsan yapısı tılsımlar, daha çok hayvan veya eşyaların küçük modelleriyle, üzerinde dinî yazılar bulunan madalyonlar ve yazılı kâğıtlardan oluşur. Bazı metal ve muskaların tılsım için kullanıldığı da oldukça yaygın uygulamadır.
İnanışa göre tılsımların etkili olabilmesi, tabiattaki bazı güçlerle ilişki kurulmasına ve uğurlu bir zamanda dinî törenle yapılmasına bağlıdır